ΝΕΑ

Πρώτη... παντού η ελληνική πυγμαχία στη Σερβία

Η Ελληνική αποστολή θριάμβευσε στο διεθνές τουρνουά Πυγμαχίας Greatest 2022. Οι Ελληνες αθλητές και αθλήτριες κατέκτησαν 13 μετάλλια και πρώτευσαν σε όλες τις κατηγορίες! Η χώρα μας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, ο Βασίλης Τόπαλος Best fighter της διοργάνωσης και ο ελληνικός πάγκος αναδείχθηκε καλύτεροι προπονητές του τουρνουά.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν στη Σερβία απέδειξαν για μία ακόμη φορά, γιατί η ελληνική Πυγμαχία είναι η ανερχόμενη δύναμη του αθλήματος. Με 13 μετάλλια, πολύ ταλέντο και πάνω από όλα ήθος, η χώρα μας κέρδισε τις εντυπώσεις και οι διοργανωτές συνεχάρησαν την ελληνική αποστολή, καθώς η εξωστρέφεια που δείχνει το τελευταίο διάστημα το άθλημα είναι πρωτόγνωρο.

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι: Βασίλης Τόπαλος, Μαρία Γεωργοπούλου, Δανάη Ζενουνλάρι, Πέτρος Κωνσταντινούδης, Σπύρος Μουλατσιώτης, Πέτρος Τόπαλος (57κ.), Νίκος Μπλιάτζε.

Τα ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι: Ιωάννα Κάντζαρη, Γιάννης Πιστόλης και Γιάννης Καραγεωργίου, ενώ τα χάλκινα μετάλλια φόρεσαν στο στήθος οι: Κωνσταντίνος Σαργιαννίδης, Λευτέρης Τσεβρενίδης και Κώστας Δεμερτζίδης,

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search