ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Προετοιμασία των Εθνικών Ομάδων Πυγμαχίας στις κατασκηνώσεις Μπούκα Αμφιλοχίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία των Εθνικών Ομάδων Πυγμαχίας Παίδων - Κορασίδων, Νέων - Νεανίδων και Γυναικών Ελλάδος, που προπονούνται στις κατασκηνώσεις Μπούκα Αμφιλοχίας ενόψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στην Αμφιλοχία και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο Αγρίνιο πραγματοποιήθηκε το 1ο Διεθνές Κύπελλο Αιτωλοακαρνανίας μία άψογη διοργάνωση, όπου είχαν την δυνατότητα οι αθλητές και οι αθλήτριές μας να πάρουν μέρος σε αγώνες προετοιμασίας αφήνοντας άριστες εντυπώσεις τόσο στους Ομοσπονδιακούς μας προπονητές όσο και στο κοινό που παρακολούθησε τους αγώνες. Εκτός από τους αθλητές της Εθνικής μας Ομάδας αγωνίστηκαν και αθλητές απ' όλη την Ελλάδα σε αγώνες Σπάρινγκ.

Στο Αγρίνιο έδωσε το παρών και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Χάρης Μαριόλης, ο οποίος θαύμασε ακόμη μία φορά τις επιδόσεις των Ελλήνων αθλητών μας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους αλλά και με τους Ομοσπονδιακούς μας προπονητές, Αρτούρ Μικαελιάν, Πλέα Νικόλαο, Κοκόλη Βασίλη, Ντουμάζιο Παναγιώτη και Ευαγγελίου Δημήτρη, που βρίσκονται στην Αμφιλοχία στο πλαίσιο της προετοιμασίας των αθλητών μας.

Στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων μαζί με τους Έλληνες αθλητές μας βρίσκονται από την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου αθλητές από τη Ρουμανία, την Αρμενία και την Κύπρο, που προπονούνται από κοινού και προετοιμάζονται για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων, που θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία 26 Σεπτεμβρίου με 5 Οκτωβρίου.

Το κάμπινγκ είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας με την ευγενική παραχώρηση του χώρου από το Δήμο Αμφιλοχίας.

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ