ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΠΥΓΜΑΧΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ STRANDJA ΣΤΗΝ SOFIA ( BUL)

Ένας υπέροχος αγώνας μεταξύ του Μανδουραράκη και Lizunenko από την Ρωσία στα 64kg καταχειροκροτήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους .
Λαμβάνοντας υπ όψιν ότι για τον νεαρό πυγμάχο ήταν ο πρώτος του μεγάλος διεθνής  αγώνας , αποκτά ιδιαίτερη σημασία το ότι αγωνίστηκε γροθιά στην γροθιά χωρίς να χαριστή του αντιπάλου του , χάνοντας τον αγώνα με ένα μόνο σημείο στον γύρο.
Άστραψε και βρόντηξέ ο Αλέξανδρος Τσανικίδης στα 69kg ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Kvachatadze από την Γεωργία και κέρδισε όλους τους γύρους με ομόφωνη απόφαση των κριτών .
Ο Τσαγκράκος Παύλος αγωνίζεται αύριο με Βούλγαρο και ο Καλαμάρας Πολυνείκης με τον Αμερικάνο Hamphill Sean.
Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα και υπάρχει ένα κλίμα αισιοδοξίας δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΟΠ Κώστας Γαζής ο οποίος ως VIP καλεσμένος είχε συνάντηση με την υπουργό αθλητισμού και τον Πρόεδρο της Βουλγάρικης Ομοσπονδίας Πυγμαχίας  , όπου συζήτησαν θέματα συνεργασίας για ανταλλαγή προγραμμάτων σε διακρατικό επίπεδο όσον αφορά την καλύτερη προετοιμασία των πυγμάχων.
Το αγωνιστικό επίπεδο των αγώνων είναι πολύ υψηλό και οι πυγμάχοι μας  σε αρίστη κατάσταση και ανταποκρίνονται θετικά , επισήμαναν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές κος Καλαμάρας Σταύρος και κος Λειβάδης Λευτέρης.
Καλή επιτυχία στα παιδιά μας.   

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search