ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Σ ΤΗΣ Ε.Ο.Π

ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο.Π ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ
Σε εντολή για αρχαιρεσίες κατέληξαν οι συζητήσεις στην χθεσινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε.Ο.Π στην Πάτρα, για την εξεύρεση οικονομικών πόρων,ώστε να μπορέσει να υλοποιηθεί  το πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, ενόψει της κατάθεσης στην Γ.Γ. Α. του προϋπολογισμού της για το έτος 2018 .
Δεδομένου ότι η Πολιτεία πλέον καλύπτει μόνο τις Διοικητικές και λειτουργικές δαπάνες  της Ε.Ο.Π, και λόγο  των αυξημένων υποχρεώσεων του αγωνιστικού της προγράμματος όπου μεταξύ των άλλων για το έτος 2018 , έχει τους Μεσογειακούς Αγώνες και την Ολυμπιάδα Νέων , κατατέθηκαν οικονομικές προτάσεις προς τα σωματεία Μέλη.
Οι εκπρόσωποι των σωματείων Μελών δήλωσαν ότι το οικονομικό βάρος θα είναι δυσβάστακτο για τα σωματεία και θα είναι αδύνατο να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους προς την Ε.Ο.Π.
Τελικά η Γ.Σ μετά από διαλογική συζήτηση προτάσεις και αντιπροτάσεις, με ομόφωνη απόφαση της, έδωσε εντολή στο Δ.Σ να διεξάγει άμεσα εκλογές (στις 29 Οκτωβρίου 2017 ) προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής στην νέα διοίκηση που θα προκύψει, νέων παραγόντων  με σοβαρές οικονομικές προτάσεις που θα μπορέσουν να βοηθήσουν  στην υλοποίηση  του προγράμματος της Ε.Ο.Π, όχι μόνο για το 2018 αλλά και για το Μέλλον του αθλήματος .
Εκ του γραφείου τύπου.

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ