Skip to content Skip to footer

Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας οι πυγμαχικές συναντήσεις sparring του Α.Σ. Άρης

Ένα δυναμικό διήμερο πυγμαχικής δράσης έρχεται στη Θεσσαλονίκη, με τον Α.Σ. Άρης να διοργανώνει Πυγμαχικές Συναντήσεις Sparring υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, δίνοντας την ευκαιρία σε αθλητές να αποκτήσουν πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες μέσα στο ρινγκ.
Οι Πυγμαχικές Συναντήσεις Sparring του Α.Σ. Άρης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 9 Μαΐου 2026 με έναρξη στις 13:00 και την Κυριακή 10 Μαΐου 2026 με έναρξη στις 11:00, στο Στάδιο «Κλεάνθης Βικελίδης», στην αίθουσα πυγμαχίας «Μιχάλης Μπογδάνος».
Το διήμερο αναμένεται να συγκεντρώσει αθλητές και συλλόγους από διαφορετικές περιοχές, προσφέροντας δυνατές αναμετρήσεις, υψηλό αγωνιστικό ρυθμό και σημαντικές εμπειρίες ενόψει των επόμενων διοργανώσεων.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, μέσα από τη διαρκή παρουσία και στήριξή της σε αντίστοιχες διοργανώσεις, επιβεβαιώνει τη σταθερή της προσήλωση στην εξέλιξη της ελληνικής πυγμαχίας, στην ενίσχυση της νέας γενιάς αθλητών και στη δημιουργία ενός ισχυρού και υγιούς αγωνιστικού περιβάλλοντος.

This Pop-up Is Included in the Theme
Best Choice for Creatives
Purchase Now